Huurwoningen

Vastwas biedt huurwoningen aan van hoge kwaliteit. Aandacht hiervoor en zorgvuldig onderhoud waarborgen deze kwaliteit. Duurzaamheid is ook hier weer een belangrijk thema. Wij streven ernaar dat onze panden duurzamer zijn dan de minimale wettelijke voorschriften. Zowel onze nieuwbouw als de bestaande woningen.

Vastwas verdiept zich ook in de locatie van de door ons beheerde objecten, om optimaal wooncomfort te kunnen garanderen. Zo zijn wij zeker van een portefeuille die ook in de toekomst waardevol blijft.

Koopwoningen

De koopwoningen van Vastwas voldoen altijd aan hoge kwaliteitsstandaarden: marktconforme woningen met een hoge toekomstwaarde. Duurzaamheid is leidend bij de keuze om een pand wel of niet op te nemen in onze portefeuille. Zo streven wij ernaar dat een woning duurzamer is dan de minimale wettelijke voorschriften. Dat geldt voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Daarnaast verdiept Vastwas zich in de omgeving. Denk aan de lokale sfeer, aanwezige voorzieningen en de potentie van de omgeving. Bij aan- en verkoop van panden reikt onze kritische blik dus verder dan enkel de woning zelf.

Winkelpanden

Vastwas heeft een uitgebreid bezit aan winkelpanden van diverse omvang, op locaties die niet alleen nu, maar ook in de toekomst de juiste ontwikkelingsperspectieven bieden. Wij willen huurders en kopers van onze winkelpanden kwaliteit bieden met een hoge toekomstwaarde. Denk hierbij aan energiebesparingstechnieken in de panden, maar ook aan opkomende groeikernen in de omgeving. Dat sterkt onze relaties en de portemonnee van onze huurders.