Vastgoedportefeuille en -ontwikkeling

Vastwas B.V. is een ambitieuze belegger in de vastgoedwereld. Het team bestaat uit specialisten op het gebied van asset-management, vastgoedontwikkeling, marketing, juridische zaken, financiën en een eigen technische dienst. Vastwas heeft in de afgelopen 10 jaar een vastgoedportefeuille opgebouwd die wij willen blijven uitbreiden met hoogwaardige gebouwen.

Hoogwaardig, omdat Vastwas van mening is dat het zowel vanuit maatschappelijk als economisch oogpunt zeer belangrijk is om gebouwen te (her)ontwikkelen zodat zij over tien, twintig en zelfs dertig jaar nog steeds rendabel zijn. Zo bereikt en behoudt Vastwas de financiële slag- én draagkracht om duurzame investeringen boven het kortetermijnbelang te stellen. Vastwas Vastgoedontwikkeling B.V. is opgericht om precies dit te realiseren.

Een hoge plankwaliteit

Als belegger heeft Vastwas veel belang bij een hoge plankwaliteit, mede omdat wij als eigenaar van een deel van de vastgoedontwikkeling betrokken blijven bij de locatie. Een deel van de gebouwen houdt Vastwas in eigen portefeuille. Wij bestaan uit een relatief klein en wendbaar team, waarmee deze betrokkenheid en kwaliteit echt kan worden gewaarborgd. Hierdoor is Vastwas in staat snel te schakelen en locaties zo efficiënt en hoogwaardig mogelijk te ontwikkelen. Het kan hierbij gaan om nieuwbouw, bestaande objecten en transformaties.

De lokale situatie in beeld

Doordat Vastwas zich echt verdiept in de lokale situatie, zijn wij in staat een vernieuwende planvisie te ontwikkelen met een vraag-gestuurd programma én zodanig draagvlak te creëren bij de diverse belanghebbenden. Per gebouw of locatie bekijkt Vastwas specifiek wie er bij dat betreffende project past. Door een uitgebreid netwerk kunnen wij partijen bij het plan betrekken die onze kwalitatieve ambities onderschrijven én verder vorm kunnen geven.

Zo kan Vastwas een hoge toekomstwaarde waarborgen en wij hebben de financiële slagkracht om dit te doen. In vastgoedontwikkeling in de regio Midden en West Nederland is Vastwas daarom de juiste partner voor u. Wilt u meer weten over Vastwas? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.