De Smidse Cuijk

Op de locatie van de voormalige winkel van de familie Smulders is de bestaande bebouwing volledig gesloopt. Hier komt een nieuw gebouw met 24 appartementen, variërend in grootte van 68 m2 tot 94 m2. De vanafprijs is € 255.000 von. Alle appartementen hebben een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een apart toilet en een buitenruimte of balkon. Op de locatie was ooit een smederij gevestigd: hieraan ontleent het project ook haar naam De Smidse.

De Molenstraat in Cuijk heeft een uniek karakter: op de route vanaf het centraal station naar het gemeentehuis ligt een charmante straat met woningen, speciaalzaken, kleine bedrijven en een monumentaal fabriekspand. De Molenstraat gaat de komende jaren een stevige kwaliteitsimpuls krijgen: een aantal voormalige bedrijfspanden gaan plaats maken voor nieuwbouw en de gemeente gaat de straat opnieuw inrichten.

Hiermee krijgt de entree van Cuijk aan de westkant een nieuw en markant gezicht! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze makelaars of Klik onderstaand op de button “direct naar makelaar”