Victor Hugo Cuijk

Vastwas Vastgoedontwikkeling B.V. heeft het historische pand “Victor Hugo”, gelegen aan de Molenstraat 51 te Cuijk, aangekocht.
Vastwas ziet een mooie kans om het pand te transformeren van kantoor- naar een woonbestemming. Er is een studie uitgevoerd naar de mogelijkheden van het pand. Hierbij is een belangrijk uitgangspunt het behoud van (minimaal) de karakteristieke voorgevel. Een en ander heeft ertoe geleid dat er 16 appartementen van circa 90 tot 100 m2 zullen worden ontwikkeld. Onze verwachting is dat er zeker een behoefte is aan appartementen in een karakteristiek gebouw op deze centrumlocatie, met belangrijke voorzieningen en het station op loopafstand. Met de nieuwe bestemming kan het gebouw in oude glorie worden hersteld en een kwaliteitsimpuls geven aan de Molenstraat.

Inmiddels is de bestemmingswijziging voltooid. Op dit moment wordt gewerkt aan de verdere planuitwerking. De prognose is dat de appartementen in het 2e/3e kwartaal van 2019 in verkoop kunnen. De start van de bouw zal plaatsvinden bij 70% verkocht.