//Victor Hugo Cuijk
Victor Hugo Cuijk2018-11-01T13:51:34+00:00

Victor Hugo Cuijk

Vastwas Vastgoedontwikkeling B.V. heeft het historische pand “Victor Hugo”, gelegen aan de Molenstraat 51 te Cuijk, aangekocht.
Vastwas ziet een mooie kans om het pand te transformeren van kantoor- naar een woonbestemming. Er is een studie uitgevoerd naar de mogelijkheden van het pand. Hierbij is een belangrijk uitgangspunt het behoud van (minimaal) de karakteristieke voorgevel. Een en ander heeft ertoe geleid dat er 16 appartementen van circa 90 tot 100 m2 zullen worden ontwikkeld. Onze verwachting is dat er zeker een behoefte is aan appartementen in een karakteristiek gebouw op deze centrumlocatie, met belangrijke voorzieningen en het station op loopafstand. Met de nieuwe bestemming kan het gebouw in oude glorie worden hersteld en een kwaliteitsimpuls geven aan de Molenstraat.

Inmiddels heeft een informatie avond plaatsgevonden voor de omwonenden om de voorgestelde bestemmingsplanwijziging te presenteren. Het traject van deze bestemmingsplanwijziging is inmiddels gestart. Aansluitend zal het bouwplan verder uitgewerkt worden en kan het het project verder vergunnings- en verkoopklaar gemaakt worden.

Project Details

Aantal: 16 appartementen


Adres: Molenstraat 51 te Cuijk


Fase: Ontwikkeling


Architect: K3 architectuur in Arnhem