Vastgoed in Midden en West Nederland

Vastwas investeert in duurzaam vastgoed met een langetermijnvisie in Midden en West Nederland.

Of het nu gaat om nieuwbouw, transformatie of bestaande gebouwen. Een deel van het vastgoed zal aan de eigen portefeuille worden toegevoegd en daarom is het voor ons van groot belang dat onze investeringen en aankopen van hoge kwaliteit zijn. Of dat ze hiervoor het juiste potentieel bevatten. Vastwas verdiept zich altijd in de lokale situatie van een gebouw. Wat zijn de ontwikkelingsmogelijkheden van de wijk? Past de situatie binnen onze langetermijnvisie?
En natuurlijk ook: kunnen wij hier een duurzame investering doen die rendabel is én blijft?

Uitbreiding vastgoedportefeuille en draagkracht

Vastwas heeft de ambitie om haar werkzaamheden in vastgoed in Midden en West Nederland de komende jaren verder uit te bouwen door aankoop van bestaande gebouwen en ontwikkeling van nieuwe projecten. Door ieder nieuw project zorgvuldig, grondig en kritisch aan te vliegen, kunnen wij – volledig onafhankelijk – onze eigen liquiditeit waarborgen middels een grote draagkracht. De afgelopen drie jaar heeft Vastwas als risicodrager meerdere nieuwbouwprojecten gerealiseerd:

  • 16 woningen Castiliëstraat Lent
  • 20 woningen Spanjestraat Lent
  • 39 woningen Schuytgraaf Arnhem
  • 20 woningen Galiciëstraat Lent
  • 16 woningen Valenciastraat Lent

Naast huurwoningen in het midden- en hoge segment is Vastwas ook koopprojecten gestart zonder voorverkoopeis met een achtervangconstructie. Indien wenselijk in de programmamix zou een deel van het programma zelfs in het sociale segment kunnen worden gerealiseerd. Wilt u meer weten over onze vastgoedportefeuille in Midden-Nederland, of heeft u vragen over toekomstige projecten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.