Beleggen met een hoge toekomstwaarde

Vastwas is een zelfstandig beleggingsbedrijf. Wij zijn zeer ervaren en gespecialiseerd in het beleggen in vastgoed, vanuit onze eigen portefeuille en vermogen. Wij zijn een middelgrote partij met veel kennis en korte lijnen waardoor we snel kunnen schakelen. Dit brengt vele voordelen met zich mee. Daarbij kunnen wij onze lange termijnvisie altijd vooropstellen. Een object moet niet alleen nu interessant zijn, maar juist ook een hoge toekomstwaarde hebben. Voor zowel de eigenaar, als de huurder/bewoner.

Door de kwaliteit van de objecten zeer kritisch te beoordelen, zodat zij ook in de toekomst rendabel blijven, worden de financiële belangen beter gewaarborgd.

Wilt u meer weten over onze portefeuille? Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Groot worden door klein te blijven

Vastwas heeft geen ingewikkelde organisatiestructuur en geen “moederbedrijf” waaraan wij moeten verantwoorden,  hierdoor kunnen wij de lijntjes met de markt zogezegd kort houden. Wij kunnen snel schakelen, bieden wij een hoge mate van transparantie en is persoonlijk contact bij het beleggen gegarandeerd. Kernwaarden die voor Vastwas, de kwaliteit, de hoge toekomstwaarde én het comfort dat wij willen bieden, zeer belangrijk zijn.

Duurzaamheid door betrokkenheid

Daarnaast zijn wij in hoge mate betrokken bij ieder project. Wij blijven bij een deel van de projecten als eigenaar letterlijk verbonden, mede daarom heeft Vastwas veel belang bij kwaliteit op langere termijn. Ons belang gaat veel verder dan alleen een goed gebouw bij oplevering. Het is voor ons rendabel om aan de voorkant meer te investeren om meerwaarde te genereren voor de toekomst. Vastwas is actief op zoek naar nieuwe objecten/locaties met de focus op woningen. Naast vrije sector huur kan een deel van ons bezit ook in het sociale segment liggen.